Restaurang

restaurang-editorial

 Hjärtligt välkomna!

Destilleriet och restaurangen har öppet efter bokning Måndag till Lördag från kl 18:00 visning av destilleriet kl 17:00.

– OBS Endast bokning ingen drop in –

Vi tar emot grupper från 10 personer och uppåt.
Är ni färre än 10 personer så titta i vår kalender då vi kan ta emot er tillsammans med befintliga bokningar. Klicka på länken nedan för att komma direkt till kalendern.

Kalender

Ring eller maila förfrågan så bokar vi datum som passar.

Vi jobbar med lokala och säsongsbetonade råvaror och sätter därför meny vecka för vecka. Vi erbjuder ett paket för 1200:- / person. Då ingår visning av vår anläggning, välkomstdrink och en tre-rätters middag. Vi älskar att kombinera våra drycker med passande tilltugg så till förrätt har vi alltid snapsprovning och självklart är snapsarna inkluderade i priset.

Vi har flera bra samarbetspartners och skräddarsyr ert besök hos oss precis som ni vill ha det med mat dryck och underhållning. Om ni vill ha hjälp med tips eller bokning av andra aktiviteter samt boende i Järvsö ställer vi självklart upp med det.

Vi har fullständiga rättigheter och förutom våra egna produkter så har vi bra viner från Handpicked Wines.

Hos oss dricker ni öl från Helsinge Ångbryggeri och kaffe från Guldrutan i Söderhamn.

 

 

BOKA VISNING, PROVNING ELLER MAT

Telefon: 073-319 24 97, 070-72 72 174 eller 070-24 68 578
E-post: bokning@tevsjodestilleri.se_dsc2623

  • Kostnad för en guidad tur i destilleriet är 150kr per person
  • Kostnad för en guidad tur i destilleriet och kvarn är 200kr per person
  • Paketpris 1200kr per person. Visning av vår anläggning, välkomstdrink och tre-rättersmiddag med dryck till för- och varmrätt.

 

 

Höstfest på Tevsjö 27 oktober

Varmt välkomna till Tevsjös variant av oktoberfest.

Vi dukar upp en närproducerad höstbuffé med en varm välkomstbål för 600:- / person. Under kvällen kommer det självklart finnas möjlighet att prova alla våra produkter men även en speciellt framtagen drink kvällen till ära.

Boka bord på bokning@tevsjodestilleri.se eller 073-3192497. Begränsat antal platser så boka ditt bord redan idag för att inte missa denna möjlighet.